Systeemintegratie

ad

Antenor: integrator van betaalsystemen

Antenor biedt volledig afgewerkte oplossingen voor betaalautomatisatie aan. Onze projectmanager begeleidt het traject van specificatie tot oplevering. Wanneer nodig overleggen we met derden die aansluiten op het betaalsysteem.

 

Voor deze projecten werkt Antenor samen met technologiepartners die marktleider zijn in hun domein en die zich onderscheiden door een topkwaliteit:

 • Cartadis is binnen Europa marktleider in het beheren en betalen van kopies en prints. Hun betaalterminals werken met zowat alle copiers, printers, plotters en multi-functionals (TC11N en TC4N werken met magneetkaartjes en zijn marktleider in dit segment, TCP2 is de meest gebruikte betaalterminal met mifare kaartjes, copicode-IP en C-pad zijn dan weer de referentie voor online betaalterminals). Er zijn aangepaste betaalterminals beschikbaar voor vending en catering toepassingen (denk hierbij aan de TDA2 met magneetkaarten, TDA3 met mifare kaarten).
 • Atos-Worldline, het vroegere Banksys, is in de Benelux marktleider in bankkaart betaalterminals voor zowel bemande (Xenta, Xentissimo, Yomani, Yoximo,…), als onbemande toepassingen (Xenteo, Xenoa, Xentim, Yoneo,…). Atos is ook bijzonder sterk in het verwerken van transacties van lokale en internationale brands.
 • Ingenico is wereldmarktleider in betaalterminals. Hun terminals voor vendingtoestellen (UCM CAD30 en …) werden al in meerdere projecten gebruikt als deel van een privatief online betaalsysteem.
 • JES is dan weer een topspeler op het gebied van online betaalsystemen voor catering en vending. Dit systeem biedt een volwaardig ERP systeem voor de exploitatie van collectieve restaurants inclusief de ondersteuning van vendingautomaten.
 • Crane is wereldmarktleider in cashbetaalcomponenten: muntproevers, changers, biljettenlezers, biljettenrecyclers, … 

 

Zoekt u een specialist in betaalautomatisatie? We onderzoeken graag welk betaalsysteem voor uw project geschikt is.

 

 

Antenor:  een betrouwbare partner voor systeemintegratoren.

Binnen sommige sectoren is betaalautomatisatie een klein, maar belangrijk onderdeel van een totaal ERP systeem en ligt het meer voor de hand dat het SW huis of de ERP systeemintegrator in de driver seat zit. In dergelijke gevallen is Antenor een heel complementaire partner die de gepaste betaalautomaat met de gewenste betaalcomponenten aanbiedt.

 

Voor deze opportuniteiten werkte Antenor dan ook een betaalautomaat uit die de SW van de systeempartner in het toestel laat draaien (gekoppeld aan de backoffice van de systeempartner). Antenor levert een duidelijke en eenvoudige interface om de betaalcomponenten (zowel cash als cashless) aan te sturen.

 • Voor ontwikkelingen in een Windows omgeving biedt Antenor een gecertificeerde DLL aan.
 • Voor andere omgevingen werkt Antenor met een betaalcontroller die met een serieel protocol – VABP (vereenvoudigd Antenor Betaal Protocol) – wordt aangestuurd.

 

De combinatie van een gespecialiseerd systeemhuis en de Antenor systeembetaalautomaten resulteert in de volgende voordelen:

 • Systeemintegrator biedt een totaaloplossing aan
 • Eenvoudige en doordachte integratie
 • Vlotte certificatie van de automaat (wordt door Antenor begeleid)
 • Antenor installeert en onderhoudt de betaalautomaat

 

Bent u systeemintegrator en zoekt u een betrouwbare en flexibele partner voor het toeleveren van betaalautomaten (met cash en/of cashless)? Dan houden wij ons sterk aanbevolen en onderzoeken we graag hoe we onze synergie kunnen maximaliseren.