Shopmaster Stad Antwerpen

ad

In de Antwerpse stadskantoren en districthuizen  betaalt de burger voortaan met bankkaart aan het loket of met cash aan een Antenor betaalautomaat.

Klantvriendelijke dienstverlening is voor de stad en het district Antwerpen erg belangrijk.

Het stadskantoor of districtshuis is dé toegangspoort tot alle stedelijke diensten.

Om de dienstverlening efficiënter en veiliger te maken kunnen de burgers voortaan met hun bankkaart betalen aan elk individueel loket. Zij die alsnog met cash geld willen betalen kunnen dit  in self-service doen op Antenor cash betaalautomaten van het type ‘shopmaster’.

In een eerste fase werden 18 shopmasters ingezet in de voornaamste stadskantoren en districthuizen van Antwerpen.  De eerste reacties van zowel personeel als burgers  zijn positief.  Het aantal betalingen met bankkaarten neemt onmiddellijk toe en de administratieve overhead ivm het beheer van tientallen geldkassa’s wordt herleid tot het periodisch opvragen van een kassaverslag van de shopmaster.

De Shopmaster werd door Antenor 8 jaar geleden ontwikkeld op vraag van een slager die de visie had om de cashbetalingen door zijn klanten in self service te laten doen om op die manier de efficiëntie, de hygiëne en de veiligheid te maximaliseren in zijn winkel.

Sindsdien geraakt de shopmaster als self-service betaalautomaat goed ingeburgerd bij slagers, viswinkels en bakkers maar ook bij heel andere type bedrijven zoals in autogarages en nu ook in de administraties.

Antenor Payment Systems is een innovatieve Belgische KMO gevestigd te Duffel.  Het bedrijf ontwikkelt en produceert een uitgebreid gamma van betaalautomaten en treedt op als een adviseur en integrator van cashless betaalsystemen.

Voor meer informatie over  Antenor Payment Systems en zijn oplossingen, gelieve contact op te nemen met het bedrijf: info@antenor.be of telefonisch: 03 466 00 50.