Automatenverhuur

ad

Verhuur op korte termijn

Voor tijdelijke events (sport, cultuur) verhuren we jetonautomaten of muntverdeelautomaten. Deze toestellen kunnen we op korte termijn inzetten en configureren we met de grootste zorg op maat van uw project.

 

Contacteer Antenor voor bijkomende informatie of een offerte.

 

Verhuur evenementen en festivals

Voor outdoor events ontwikkelde Antenor ‘Kassakot’, een automaat die als een veilig afgesloten container in een veld staat waar bezoekers met cash geld of een bankkaart ronde munten, breekmunten of bonnetjes kopen.

 

Voor grotere evenementen werkt Antenor graag samen met partners die over de juiste logistiek en de knowhow beschikken. Kwestie van een goede service te garanderen.

 

Interesse in Kassakot? Mail dan naar info@antenor.be of bel +32 3 466 00 50.

 

Huur of leasing op lange termijn

Voor andere projecten werkt Antenor een huur- of leasingformule uit zodat u de aanschaf van een automaat als een periodieke kost verwerkt en niet als investering hoeft te budgeteren of financieren. Deze optie is enkel mogelijk in België.

 

Contacteer een accountmanager als huur of leasing voor uw project de oplossing is.

 

 

 

Kassakot

Op festivals, culturele of sportieve evenementen is de vlotte toelevering van snacks en dranken een essentieel element voor het plezier dat de bezoeker op dat moment beleeft.

 

Het Antenor Kassakot is een robuuste en herkenbare automaat die op evenementen als onbemande kassa dient voor de verkoop van munten, jetons, drankbonnen of breekmunten. Betalen kan met cash en/of bankkaarten. Aangezien dit een onbemande oplossing is, hoeft de organisatie zicht geen zorgen te maken over de veiligheid, risico op diefstal, het tellen van de kassa, eventuele tekorten, personeel,…

 

Kassakot voorziet in een duidelijke rapportering van verkoop en ontvangsten die u via een scherm raadpleegt en desgewenst uitprint om een sluitende controle uit te voeren.

 

Via partners biedt Antenor deze automaten ook in verhuur aan, inclusief transport en service on-site zodat we de festivalorganisator geheel ontlasten.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

 

 

Jeton/muntverdeler

Een eenvoudige, betrouwbare en degelijke automaat die jetons, munten of bonnen verdeelt.

 

Betaling met munten, biljetten en/of betaalkaarten. Uitgave tot 2 munten en/of jetons die automatisch of via keuzetoetsen verdeeld worden.

 

Duidelijke rapportering van verkoop en ontvangsten die u via een scherm raadpleegt en desgewenst uitprint om een sluitende controle uit te voeren. Zo hoeft u ook geen personeel te voorzien voor de verkoop van jetons.

 

Handig voor in winkels, een carwash, wassalons, parkings, recreatie-, sport- en cultuur omgevingen, en als catering & vending.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan